vrijdag: 01-dec-2023 , week 48
Zon op: 08:28;  Zon Onder: 16:23
Hallum: 10:33 uur
Temperatuur: -5.8°C; Wind: WNW; Neerslag: 0.0 mm         

KNMI Verwachting.Perioden met zon, in het noorden een winterse bui

Waarschuwingen 
Code geel voor kans op gladheid in het noorden en noordwesten.

Vanochtend zijn er in het noorden brede opklaringen met lokaal wat mist. Elders is het bewolkt, maar de opklaringen breiden zich langzaam naar het midden uit. In het Waddengebied is er kans op een (winterse) bui. Het vriest op de meeste plaatsen licht, in het noorden eerst matig. Er staat een zwakke tot matige wind uit oost tot noordoost.
Vanmiddag zijn er perioden met zon. In het zuiden is het eerst nog bewolkt. Op de Waddeneilanden is een enkele winterse bui mogelijk. In de loop van de middag kan een enkele sneeuwbui in het noorden wat verder landinwaarts komen. De maximumtemperatuur ligt op de meeste plaatsen iets boven nul. Er is weinig wind.
Vanavond is er in het noorden een enkele winterse bui. Aan de noordkust staat een matige noordoostenwind, elders is er weinig wind.

Komende nacht is er in het noorden en mogelijk ook in het midden een enkele sneeuwbui mogelijk. Op een enkele plaats ontstaat mist. De minimumtemperatuur ligt aan de zuidwestkust rond het vriespunt. Landinwaarts vriest het plaatselijk ongeveer 6 graden. De wind is overwegend zwak.

Morgenochtend lost eventuele mist op en zijn er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog. Landinwaarts is er weinig wind, aan de kust staat een matige noordoostenwind.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In het noordelijk kustgebied is er een enkele winterse bui. De maximumtemperatuur ligt in het zuidoosten rond het vriespunt, aan de kust wordt het ongeveer 4°C. Er is landinwaarts weinig wind. Aan de kust staat een matige wind uit zuidwest tot west.
Morgenavond is er in het noorden en westen een enkele (winterse) bui mogelijk met kans op gladheid. Er is landinwaarts weinig wind. Aan de kust staat een matige wind uit zuidwest tot west. (Bron: KNMI)

01/12/2023 08.42 uur LT