vrijdag: 22-nov-2019 , week 46
Zon op: 8:14;  Zon Onder: 16:33
Hallum: 21:34 uur
Temperatuur: 3.6°C; Wind: ZO; Neerslag: 0.0 mm         
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen

Opgesteld op vrijdag 22 november 2019 om 00.12 uur.

Vannacht wisselend bewolkt, meest droog. Overdag perioden met zon


Vannacht wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar af en blijft het vrijwel droog. Later wordt de bewolking in het zuiden dikker en kan er mogelijk lokaal lichte regen vallen. De minimumtemperatuur ligt rond +1°C. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind.

In de ochtend trekken wolkenvelden naar het noorden en vooral in het oosten zou lokaal lichte regen kunnen vallen, op de meeste plaatsen blijft het echter droog. In de middag is er veel ruimte voor de zon en blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is zuid tot zuidoost en matig, later in de middag en in de avond draait de wind naar oost tot zuidoost.

In de nacht naar zaterdag is er aanvankelijk weinig bewolking. In de loop van de nacht neemt de bewolking in het zuidwesten toe en kan er lichte regen vallen. In het noordoosten drijft in de loop van de nacht mogelijk laaghangende bewolking vanuit Duitsland binnen. De minimumtemperatuur ligt rond 3°C. Er staat een matige, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtige oostenwind.

Zaterdag overdag is er vrij veel bewolking en in het zuidwesten kan er mogelijk lichte regen vallen. In het noordoosten is soms de zon nog even te zien. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De oostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)