woensdag: 24-jan-2018 , week 04
Zon op: 8:33;  Zon Onder: 17:05
Hallum: 5:07 uur
Temperatuur: 8.2°C; Wind: 3 Bft.; ZZW; Neerslag: 0.0 mm         
Verwachting

woensdag 24 tot en met dinsdag 30 januari 2018


Vandaag en morgen


Lokaal regen, overdag zeer zacht met vrij veel wind. Morgen een enkele bui


Het is zwaar bewolkt met soms lichte (mot)regen, langs de kust en rond het IJsselmeer zou mist kunnen voorkomen. Het is zacht met temperaturen rond 11°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig tot hard langs de kust en boven het IJsselmeer.

Overdag blijft het bewolkt en valt er af en toe (mot)regen. In de avond trekt een gebied met buiige regen vanuit het noordwesten het land binnen. Het wordt zeer zacht met maximumtemperaturen rond 13°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, langs de kust en op het IJsselmeer krachtig tot hard. Langs de noordwestkust wordt de wind in de middag enige tijd stormachtig, 8 Bft, met daarbij kans op zware windstoten van 75-90 km/uur.

In de nacht naar donderdag verlaat de regen het oosten van het land, in het zuidoosten kan het echter tot in de ochtend blijven regenen. Elders klaart het op en kan er een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur bedraagt ongeveer 6°C bij een matige, langs de kust vrij krachtige zuidwestenwind.

Donderdag overdag wisselen wolkenvelden en zon elkaar af, plaatselijk kan een bui voorkomen. De wind blijft zuidwestelijk en overwegend matig van kracht. Met een maximumtemperatuur van circa 9°C wordt nog altijd vrij zachte lucht aangevoerd. (Bron: KNMI)